Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
captcha 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Muziekpakhuis Amsterdam

Teejay Producties

CompleteVocal Institute

 

Het Muziekpakhuis Amsterdam is een particuliere muziekschool met een zeer gevarieerd onderwijsaanbod in lichte en klassieke muziek. Voor volwassenen, tieners en kinderen. In de vorm van individuele lessen, workshops, ensembles, koren en vocal groups, bands en speciale projecten. Diverse vocal groups repeteren hier o.l.v. Heleen die als dirigent/artistiek leider/arrangeur zanggroepen begeleidt en klaarstoomt richting diverse optredens per jaar. Met de individuele zanglessen is op ieder moment in het jaar te starten en instromen bij vocal groups is vaak ook mogelijk.Voor bedrijven, instellingen en particuliere groepen die eens een muzikale oppepper willen, zijn er speciale workshops ontwikkeld.

Heleen werkt als vocal-coach o.a. samen met Teejay Producties (producer Thijs de Melker).Teejay is een uiterst veelzijdig muziekproductiebedrijf en opnamestudio te Amsterdam.Teejay staat voor allround audio en muziekproductie en is ideaal voor onder meer bedrijfs- en vrijgezellenuitjes (CD opnemen).

CVT is een moderne en effectieve zangtechniek, ontwikkeld door de Deense Cathrine Sadolin. Heleen volgde meerdere cursussen en masterclasses CVT en is erg enthousiast over de methode. Op de site van het instituut van Cathrine Sadolin in Kopenhagen CompleteVocal Institute bevindt zich interessant videomateriaal.