Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
captcha 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Muziekpakhuis Amsterdam

Fred Cohen

Teejay Producties

Complete Vocal Technique

 

Het Muziekpakhuis Amsterdam is een particuliere muziekschool met een zeer gevarieerd onderwijsaanbod in lichte en klassieke muziek. Voor volwassenen, tieners en kinderen. 
In de vorm van individuele lessen, workshops, ensembles, koren en vocal groups, bands en speciale projecten,                                      Diverse koren en vocal groups repeteren hier o.l.v. Heleen die als dirigent/artistiek leider/arrangeur zanggroepen begeleidt en klaarstoomt richting diverse optredens per jaar.                                                                                                                                                                    Met de individuele lessen is op ieder moment in het jaar te starten, workshops e.d. starten verschillende keren per jaar. 
Voor bedrijven, instellingen en particuliere groepen die eens een muzikale oppepper willen, zijn er speciale workshops ontwikkeld.

Heleen werkt op aanvraag o.a. samen met Fred Cohen, organisatieadviseur. Organisaties worden geadviseerd en ondersteund op allerlei manieren bij vraagstukken rond zaken als samenwerking, verandertrajecten en teambuilding.                                                                       Lees verder over bedrijfstrainingen op de pagina Bedrijfstrainingen.

Heleen werkt als vocal-coach o.a. samen met Teejay Producties.TeejayProducties (producer Thijs de Melker).                                             Teejay is een uiterst veelzijdig muziekproductiebedrijf en opnamestudio te Amsterdam.                                                                         Teejay staat voor allround audio en muziekproductie en is ideaal voor onder meer bedrijfs- en vrijgezellenuitjes (CD opnemen).

Complete Vocal Technique (CVT) is een moderne en effectieve zangtechniek, ontwikkeld door de Deense Cathrine Sadolin. Heleen Karsdorp kent haar sinds 2003, volgde meerdere cursussen en masterclasses CVT en is erg enthousiast over de methode.           Op de site van het instituut van Cathrine Sadolin CompleteVocal Institute in Kopenhagen bevindt zich interessant videomateriaal.